Vakmanschap tot in detail bij Farm Poorten

Farm Poorten heeft geen luxe showroom maar een werkplaats waar de poorten, de hekken, de hekwerken en de gehengen (poortbeslag) worden gemaakt en de installatie en plaatsing worden voorbereid. Voor zeer specifieke werkzaamheden, zoals de zinkbaden voor ijzeren poorten en de unieke machinale gravering van letters en cijfers in de houten poorten, werkt Farm Poorten al vele jaren samen met zeer betrouwbare en professionele partners. Alle poorten, hekken en hekwerken worden ambachtelijk gemaakt met behulp van moderne machines en technieken. Ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met de nieuwste technieken.

Farm Poorten, ambachtelijk vakmanschap in houten hekken, houten hekwerk en houten poorten.
De ijzeren poorten en ijzeren hekken van Farm Poorten worden ambachtelijk en vakkundig gemaakt van massief ijzer.
Dichte houten inrijpoort met ondergrondse poortopener - Farm Poorten

De werkplaats van Farm Poorten staat in het Noord Limburgse Ottersum. De thuisbasis van eigenaar en vakman Twan Verberkt. Met meer dan 25 jaar ervaring beschikt hij over een unieke kennis en ervaring op het gebied van poorten, hekken en de automatisering daarvan. Omdat Twan Verberkt vaak in het land onderweg is om de situatie ter plekke te bekijken, met klanten te spreken, de maten te meten, de poorten en hekken te plaatsen en de poortautomatisering aan te brengen, is de werkplaats alléén op afspraak te bezoeken.

Wilt u een afspraak maken om onze werkplaats te bezoeken of wilt u dat Twan Verberkt bij u op locatie de mogelijkheden komt bekijken? Bel Twan dan even: 06 54 214 123. Met meer dan 25 jaar praktijkervaring kan hij u vakkundig adviseren.