P O O R T A U T O M A T I S E R I N G

Een automatische poort? Een elektrisch hek? Elke poort en elk hek kan geautomatiseerd worden. Wel zo gemakkelijk!

Strakke, dichte houten poort. Stijlvolle toegangspoort. Op maat gemaakt van zeer duurzaam hout.
Grote dichte houten poort. Zeer duurzaam met ondergrondse poortopener. Poort met looppoort er naast
Groot landelijk hek, open design. Zeer duurzaam hout. Geautomatiseerd. Voorzien van topkwaliteit spuitverflagen en smeedijzeren beslag.

PORTTECH IS DÉ OFFICIËLE DEALER VOOR NEDERLAND EN BELGIË VAN DE MERKEN ALLMATIC, BENINCA, FADINI, NICE EN ROGER TECHNOLOGY

  • Levering complete programma van Allmatic, Beninca, Fadini, Nice, Roger Technology en Videx intercomsystemen.
  • Rechtstreeks contact met de vakman en eigenaar van Farm Poorten en Porttech: Twan Verberkt.
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in poortautomatisering!
  • Alles in één hand: gedegen advies – snelle levering producten – montage/installatie – reparatie/onderhoud.
  • Eén aanspreekpunt.
  • 24/7 Storingsdienst. Storing op een ander merk? Bel toch even, mogelijk kunnen we u helpen!
Allmatic poortopeners, hekopeners, handzenders, afstandbedieningen, codepanelen, etc. Porttech is dé officiële dealer van Allmatic in Nederland en België. 24/7 bereikbaar voor storingen en vragen over Allmatic poortautomatisering.
Fadini poortopeners, hekopeners, Fadini handzenders, afstandbedieningen, codepanelen, etc. Porttech is dé officiële dealer van Fadini poortautomatisering in Nederland en België. 24/7 bereikbaar voor storingen en vragen over Fadini producten.
Nice poortopeners, hekopeners, NICE handzenders, afstandbedieningen, codepanelen, etc. Porttech is dé officiële dealer van NICE poortautomatisering in Nederland en België. 24/7 bereikbaar voor storingen en vragen over NICE producten.
Roger poortopeners, hekopeners, handzenders, afstandbedieningen, codepanelen, etc. Porttech is dé officiële dealer van Roger Technology in Nederland en België. 24/7 bereikbaar voor storingen en vragen over Allmatic poortautomatisering.
Videx intercom en Videx videofoon intercom bij Farm Poorten en Porttech. Officieel dealer en installateur Videx

AUTOMATISCHE POORTEN – ELEKTRISCHE HEKKEN

Op alle poorten en hekken, van hout en van ijzer, zijn automatische poortaandrijvingen mogelijk. Welke automatische poortaandrijving wordt gekozen is afhankelijk van de poort, de vleugelbreedte, de situatie ter plaatse én uw wensen. Farm Poorten werkt bij de automatisering van poorten en hekken samen met haar zusterbedrijf Porttech. Porttech adviseert, verkoopt, installeert, repareert en onderhoudt poortopeners en hekopeners in heel Nederland en België. Porttech staat eveneens voor topkwaliteit. Zorgeloos gemak! Daarom werken we alleen met A-merk poortopeners en hekopeners. Op de Nederlandse en Belgische markt beperkt het topsegment zich tot de merken Nice, Roger Technology, Beninca, Fadini en Allmatic. Porttech is vertegenwoordiger van al deze vijf merken waardoor een onafhankelijk advies mogelijk is. Elk merk heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Uw locatie, de specifieke situatie, het soort poort of hek én uw bijzondere wensen, bepalen welk merk en welk type voor u het meest geschikt is. Farm Poorten / Porttech kunnen u hierin uitstekend adviseren en maken graag een voorstel voor u.

Farm Poorten kan uw poort of hek ook automatiseren met diverse soorten en merken poortopeners en hekopeners.
Elektrische ijzeren poort, voorzien van lineaire poortopener. IJzeren poort - Toegangspoort met lineaire poortopener - Farm Poorten
Farm Poorten kan ook een intercom of videofoon op uw poort of hek installeren.

AUTOMATISCHE POORTEN EN POORTBESLAG

Voor poorten met een poortaandrijving zijn sloten en sluitingen (beslag) in principe niet nodig. De poort vergrendelt vanzelf. U kunt ze uiteraard wel als decoratief element monteren.

VIDEX INTERCOM- EN VIDEOFOONSYSTEMEN

Wilt u op uw poort of hek een intercomsysteem of een videofoonsysteem? Ook daarin kan Porttech u voorzien. Porttech vertegenwoordigt in Nederland en België het zeer betrouwbare en sterke merk Videx.

Schuifpoort van zeer duurzaam hout en voorzien van schuifpoort motor.
Houten poort - Open inrijpoort met ondergrondse poortopener - Farm Poorten
Houten, dichte looppoort met zuilen van hout - Farm Poorten

DUURZAAMHEID BOVENAAN

Bij Farm Poorten en Porttech staat een zeer lange en zorgeloze levensduur van uw poort, uw hek en de automatisering daarvan voorop. In de meer dan 25 jaar van ons bestaan heeft deze kwaliteit zich bewezen. Storingen komen zelden voor, zeker niet bij klanten die de motoren af en toe na laten kijken. Daarvoor heeft Porttech speciale onderhoudscontracten ontwikkeld. We komen dan één maal per jaar een onderhoudsbeurt bij u uitvoeren. En mocht er desondanks toch iets mis gaan, dan is een servicemonteur snel bij u. Porttech kent een 24/7 servicedienst voor Nederland en België.

FARM POORTEN EN PORTTECH: ALLES IN ÉÉN HAND

Ook voor de automatische poortaandrijvingen geldt ‘ALLES IN ÉÉN HAND’ en ‘ÉÉN AANSPREEKPUNT’. Van A tot Z, van advies tot en met installatie en nazorg.

SOORTEN POORTOPENERS EN HEKOPENERS

AUTOMATISCHE POORTEN EN ELEKTRISCHE HEKKEN VAN FARM POORTEN / PORTTECH

Farm Poorten heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het automatiseren van poorten en hekken. Door heel Nederland en België staan automatische poorten en elektrische hekken van Farm Poorten. Farm Poorten produceert niet alleen poorten en hekken, ook de totale automatisering, installatie, reparatie en het onderhoud is bij Farm Poorten in goede handen. Om deze specialistische kennis een eigen gezicht te geven is door Farm Poorten het zusterbedrijf Porttech opgericht. Porttech adviseert, verkoopt, installeert, repareert en onderhoudt poortopeners, hekopeners en intercom- en videofoonsystemen door heel Nederland en België. Porttech kent een 24/7 support- en servicedienst waar ook de klanten van Farm Poorten van profiteren!

Allmatic, Beninca, Fadini, Nice en Roger

Farm Poorten werkt met hoogwaardige merken poortopeners en hekopeners. Farm Poorten is officieel vertegenwoordiger en installateur van Allmatic, Beninca, Fadini, Nice en Roger poortopeners en hekopeners. Voor onderhoud en reparatie aan andere merken automatische poorten en elektrische hekken verwijzen wij u graag door naar Porttech.

Automatische poorten en elektrische hekken van Farm Poorten kennen een zeer lange levensduur en zelden storingen. Farm Poorten biedt haar klanten een onderhoudscontract aan. Dit houdt in dat Farm Poorten één maal per jaar de poortautomatisering of hekautomatisering bij u ter plaatse een onderhoudsbeurt geeft. Dergelijke onderhoudsbeurten verlengen de levensduur aanzienlijk. U moet tenslotte bedenken dat uw poort of hek vele malen per dag open en dicht gaat en in weer en wind, goed moet werken.

Meer informatie of een offerte aanvragen voor een automatische poort of elektrisch hek? Neem contact met ons op.

De beste poortopener en de beste hekopener koop je bij Porttech Poortautomatisering. Officieel dealer van de A-merken Allmatic, Beninca, Fadini, Nice en Roger Technology. Ook voor het topmerk Videx voor intercom en videofoonsystemen ga je naar Porttech.
Ook installatie van poortopener en montage hekopener bij Porttech Poortautomatisering. Officieel dealer van de A-merken Allmatic, Beninca, Fadini, Nice en Roger Technology. Ook voor het topmerk Videx voor intercom en videofoonsystemen ga je naar Porttech.
Meer dan 25 jaar ervaring! De beste poortopener en de beste hekopener koop je bij Porttech Poortautomatisering. Officieel dealer van de A-merken Allmatic, Beninca, Fadini, Nice en Roger Technology. Ook voor het topmerk Videx voor intercom en videofoonsystemen ga je naar Porttech.
Koop uw poortopener en hekopener bij Porttech Poortautomatisering. Alles in één hand, van advies, levering, verkoop, installatie, montage, reparatie en onderhoud van poortopeners en hekopeners. Officieel dealer van de A-merken Allmatic, Beninca, Fadini, Nice en Roger Technology. Ook voor het topmerk Videx voor intercom en videofoonsystemen ga je naar Porttech.
Storing poortopener of kapotte hekopener? Bel de 24/7 storingsdienst van Porttech. De beste poortopener en de beste hekopener koop je bij Porttech Poortautomatisering. Een vertrouwde leverancier met meer dan 25 jaar ervaring. Officieel dealer van de A-merken Allmatic, Beninca, Fadini, Nice en Roger Technology. Ook voor het topmerk Videx voor intercom en videofoonsystemen ga je naar Porttech.
Houten poort - open, strak / recht design - met ondergrondse poortopener en intercom systeem - Farm Poorten
Houten hekwerk met open inrijpoort voorzien van lineaire poortopener - Farm Poorten
Witte dubbele automatische poort. Toegangspoort met looppoort van zeer duurzaam hout. Voorzien van witte topkwaliteit laklaag en geintegreerde brievenbus. De poort gaat elektrisch open door bovengrondse lineaire poortopeners.

FOTOGALERIE

Meer inspiratie nodig? Kijk in onze FOTOGALERIE voor meer dan honderd poorten en hekken. Alle stijlen van hout, van ijzer en van smeedijzer. 

Voor een offerte op maat neemt u contact op met Farm Poorten.