Poortopener – Hekopener

/Poortopener – Hekopener
Poortopener – Hekopener 2018-01-08T17:04:01+00:00

Een automatische poort? Een elektrisch hek? Elke poort en elk hek kan geautomatiseerd worden. Wel zo gemakkelijk!

Strakke, dichte houten poort. Op maat gemaakt van zeer duurzaam hout.
Grote dichte houten poort. Zeer duurzaam met ondergrondse poortopener. Poort met looppoort er naast.
Groot landelijk hek, open design. Zeer duurzaam hout. Geautomatiseerd. Voorzien van topkwaliteit spuitverflagen en smeedijzeren beslag.

Poortautomatisering

Op alle poorten en hekken, van hout en van ijzer, zijn automatische poortaandrijvingen mogelijk. Welke automatische poortaandrijving wordt gekozen is afhankelijk van de poort, de vleugelbreedte, de situatie ter plaatse én uw wensen. Farm Poorten werkt bij de automatisering van poorten en hekken samen met haar zusterbedrijf Porttech. Porttech adviseert, verkoopt, installeert, repareert en onderhoudt poortopeners en hekopeners in heel Nederland en België. Porttech staat eveneens voor topkwaliteit. Zorgeloos gemak! Daarom werken we alleen met A-merk poortopeners en hekopeners. Op de Nederlandse en Belgische markt beperkt het topsegment zich tot de merken Beninca, Fadini, Nice en Roger. Porttech is vertegenwoordiger van al deze vier merken waardoor een onafhankelijk advies mogelijk is. Elk merk heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Uw locatie, de specifieke situatie, het soort poort of hek én uw bijzondere wensen, bepalen welk merk en welk type voor u het meest geschikt is. Farm Poorten / Porttech kunnen u hierin uitstekend adviseren en maken graag een voorstel voor u.

Automatische poorten en poortbeslag

Voor poorten met een poortaandrijving zijn sloten en sluitingen (beslag) in principe niet nodig. De poort vergrendelt vanzelf. U kunt ze uiteraard wel als decoratief element monteren.

Videx intercom- en videofoonsystemen

Wilt u op uw poort of hek een intercomsysteem of een videofoonsysteem? Ook daarin kan Porttech u voorzien. Porttech vertegenwoordigt in Nederland en België het zeer betrouwbare en sterke merk Videx.

Duurzaamheid bovenaan

Bij Farm Poorten en Porttech staat een zeer lange en zorgeloze levensduur van uw poort, uw hek en de automatisering daarvan voorop. In de meer dan 20 jaar van ons bestaan heeft deze kwaliteit zich bewezen. Storingen komen zelden voor, zeker niet bij klanten die de motoren af en toe na laten kijken. Daarvoor heeft Porttech speciale onderhoudscontracten ontwikkeld. We komen dan één maal per jaar een onderhoudsbeurt bij u uitvoeren. En mocht er desondanks toch iets mis gaan, dan is een servicemonteur snel bij u. Porttech kent een 24/7 servicedienst.

Farm Poorten en Porttech: alles in één hand!

Ook voor de automatische poortaandrijvingen geldt ‘ALLES IN ÉÉN HAND’ en ‘ÉÉN AANSPREEKPUNT’. Van A tot Z, van advies tot en met installatie en nazorg.

Soorten poortopeners en hekopeners

Schuifpoort openers

Schuifpoort motor Nice Robus

Knikarm hekopeners

Knikarm poortopener / hekopener - Farm Poorten

Lineaire poortopeners

Lineaire poortopener / hekopener - Farm Poorten

Ondergronds poortopeners

Ondergrondse poortopener / Hekopener - Farm Poorten

Automatische poorten en elektrische hekken van Farm Poorten / Porttech

Farm Poorten heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het automatiseren van poorten en hekken. Door heel Nederland en België staan automatische poorten en elektrische hekken van Farm Poorten. Farm Poorten produceert niet alleen poorten en hekken, ook de totale automatisering, installatie, reparatie en het onderhoud is bij Farm Poorten in goede handen. Om deze specialistische kennis een eigen gezicht te geven is door Farm Poorten het zusterbedrijf Porttech opgericht. Porttech adviseert, verkoopt, installeert, repareert en onderhoudt poortopeners, hekopeners en intercom- en videofoonsystemen door heel Nederland en België. Porttech kent een 24/7 support- en servicedienst waar ook de klanten van Farm Poorten van profiteren!

Beninca, Fadini, Nice en Roger

Farm Poorten werkt met hoogwaardige merken poortopeners en hekopeners. Farm Poorten is officieel vertegenwoordiger en installateur van Beninca, Fadini, Nice en Roger poortopeners en hekopeners. Voor onderhoud en reparatie aan andere merken automatische poorten en elektrische hekken verwijzen wij u graag door naar Porttech.

Automatische poorten en elektrische hekken van Farm Poorten kennen een zeer lange levensduur en zelden storingen. Farm Poorten biedt haar klanten een onderhoudscontract aan. Dit houdt in dat Farm Poorten één maal per jaar de poortautomatisering of hekautomatisering bij u ter plaatse een onderhoudsbeurt geeft. Dergelijke onderhoudsbeurten verlengen de levensduur aanzienlijk. U moet tenslotte bedenken dat uw poort of hek vele malen per dag open en dicht gaat en in weer en wind, goed moet werken.

Farm Poorten kan uw poort of hek ook automatiseren met diverse soorten en merken poortopeners en hekopeners.
Elektrische ijzeren poort, voorzien van lineaire poortopener. IJzeren poort - Toegangspoort met lineaire poortopener - Farm Poorten
Open ijzeren inrijpoort met ondergrondse poortopener - Farm Poorten
Farm Poorten kan ook een intercom of videofoon op uw poort of hek installeren.
Schuifpoort van zeer duurzaam hout en voorzien van schuifpoort motor.
Houten poort - Open inrijpoort met ondergrondse poortopener - Farm Poorten. Open houten inrijpoort, strak design. Op maat gemaakt. Topkwaliteit spuitwerk, diverse lagen. Alle kleuren mogelijk.
Houten, dichte looppoort met zuilen van hout - Farm Poorten
Strakke elektrische open poort. Houten poort, strak design. Elektrische poort met looppoort er naast. Videofoonsysteem in zuil geintegreerd.
Houten hekwerk met open inrijpoort voorzien van lineaire poortopener - Farm Poorten
Witte dubbele automatische poort. Toegangspoort met looppoort van zeer duurzaam hout. Voorzien van witte topkwaliteit laklaag en geintegreerde brievenbus. De poort gaat elektrisch open door bovengrondse lineaire poortopeners.
Open ijzeren inrijpoort met ondergrondse poortopener - Farm Poorten
Farm Poorten verzorgt ook de complete poortautomatisering en installatie van poort, poortopener en intercom of videofoon.