Plaatsing

/Plaatsing
Plaatsing 2018-01-09T09:24:56+00:00

Plaatsing van hekken en poorten plus poortautomatisering

Farm Poorten werkt al meer dan 20 jaar door heel Nederland en Nederlandstalig België. Daarbij maken we niet alleen zeer duurzame poorten en hekken op maat, we kunnen ook het hele project voor onze klanten verzorgen. Dit betreft niet alleen het plaatsen van de poort, het hek of een hekwerk. Ook de bekabeling indien er sprake is van een poortautomatisering kunt u aan Farm Poorten overlaten. Evenals het straatwerk, eventueel metselen van penanten (zuilen) en meer.

Topkwaliteit op maat gemaakt smeedijzeren beslag. Houten hek - Dicht inrijhek met ondergrondse hekopener - toegangshek - Farm Poorten
Houten hek / inrijhek met ondergrondse hekopener - Farm Poorten
Dichte, houten, luxe poort met ondergrondse poortopener - Farm Poorten

Alles in één hand

Naast dat u bij Farm Poorten slechts te maken heeft met één aanspreekpunt, spreekt u ook altijd direct met Twan Verberkt, eigenaar en vakman met meer dan 20 jaar ervaring. Twan kent niet alleen de voor- en nadelen van verschillende toepassingen, hij is ook bekend met de diversiteit in de ondergrond in Nederland en België. Deze ondergrond bepaalt hoe de palen of penanten moeten worden gemaakt en geplaatst om te voorkomen dat uw poort of hek ook op lange termijn goed blijft sluiten.

Uw locatie heeft meer invloeden op zijn advies. Zo vraagt bijvoorbeeld zoute zeelucht om een andere plaatsing of bewerking van een poort, hek of automatisering.

Alle kennis zetten wij graag in voor onze klanten. Voor ons staat voorop dat zij zeer lang en zorgeloos van hun prachtige poort of schitterende hek kunnen genieten.

Advies nodig?

Als u op zoek bent naar een maatwerk poort of hek en graag geadviseerd wilt worden door een vakman, dan staat Twan Verberkt u graag te woord. Neem contact met hem op. Dat kan per e-mail: info@farmpoorten.nl, of telefonisch 0654214123. Indien Twan in gesprek is, spreek dan zijn voicemail in, hij belt u dan zo snel mogelijk terug.

Alles in één bij Farm Poorten!
Farm Poorten neemt al het werk uithanden!
Open houten tuinhek met houten hekwerk - Farm Poorten
Smeedwerk beslag op houten poorten.
Poort - Houten poort met houten looppoort - toegangspoort met ondergrondse poortopener - Farm Poorten
Engelse houten poort, landelijke stijl. Automatische poort voorzien van ondergrondse poortopener. Met op maat gemaakt smeedijzeren beslag. Inrijpoort, looppoort en brievenbus deel.
Hardstenen brievenbus met gravering
Perfecte machinale gravering van letters en cijfers in houten poorten
Farm Poorten: alles in één hand. Ook het metselen van de penanten (zuilen) en het installeren van uw poort of hek. Door heel Nederland.
Dichte, houten, luxe poort met ondergrondse poortopener - Farm Poorten