Plaatsing van hekken en poorten plus poortautomatisering

Farm Poorten werkt al meer dan 25 jaar door heel Nederland en Nederlandstalig België. Daarbij maken we niet alleen zeer duurzame poorten en hekken op maat, we kunnen ook het hele project voor onze klanten verzorgen. Dit betreft niet alleen het plaatsen van de poort, het hek of een hekwerk. Ook de bekabeling indien er sprake is van een poortautomatisering kunt u aan Farm Poorten overlaten. Evenals het straatwerk, eventueel metselen van penanten (zuilen) en meer.

Farm Poorten: alles in één hand. Ook het metselen van de penanten (zuilen) en het installeren van uw poort of hek. Door heel Nederland.
Dichte, houten, luxe poort met ondergrondse poortopener - Farm Poorten
Farm Poorten verzorgt ook de complete poortautomatisering en installatie van poort, poortopener en intercom of videofoon.

Alles in één hand

Naast dat u bij Farm Poorten slechts te maken heeft met één aanspreekpunt, spreekt u ook altijd direct met Twan Verberkt, eigenaar en vakman met meer dan 25 jaar ervaring. Twan kent niet alleen de voor- en nadelen van verschillende toepassingen, hij is ook bekend met de diversiteit in de ondergrond in Nederland en België. Deze ondergrond bepaalt hoe de palen of penanten moeten worden gemaakt en geplaatst om te voorkomen dat uw poort of hek ook op lange termijn goed blijft sluiten.

Uw locatie heeft meer invloeden op zijn advies. Zo vraagt bijvoorbeeld zoute zeelucht om een andere plaatsing of bewerking van een poort, hek of automatisering.

Alle kennis zetten wij graag in voor onze klanten. Voor ons staat voorop dat zij zeer lang en zorgeloos van hun prachtige poort of schitterende hek kunnen genieten.

Farm Poorten kan uw poort of hek ook automatiseren met diverse soorten en merken poortopeners en hekopeners. Daarbij werkt Farm Poorten intensief samen met haar zusterbedrijf Porttech Poortautomatisering. Meer dan 20 jaar kennis en ervaring. Ook voor reparaties en onderhoud.
Hardstenen brievenbus met gravering
Moderne houten poort van Farm Poorten. Elektrische houten poort, draaipoort. Farm Poorten maakt houten hekken, houten poorten en houten hekwerk op maat. Duurzaam vakmanschap. Alles in één hand, van productie tot en met installatie en poortautomatisering.

Advies nodig?

Als u op zoek bent naar een maatwerk poort of hek en goed geadviseerd wilt worden door een vakman, dan staat Twan Verberkt u graag te woord. Neem contact met hem op. Dat kan per e-mail: info@farmpoorten.nl, of telefonisch 0654214123. Indien Twan in gesprek is, spreek dan zijn voicemail in, hij belt u dan zo snel mogelijk terug.