HOUTEN EN IJZEREN POORTEN EN HEKKEN

OP MAAT GEMAAKT

Alle poorten en hekken worden bij Farm Poorten op maat gemaakt voor u. Het is ambachtelijk vakmanschap met gebruikmaking van moderne machines en technieken. Topkwaliteit in materialen en afwerking. Uniek maatwerk.

Soorten en modellen hekken en poorten

Elke situatie is anders, elke smaak is anders. Daarom levert Farm Poorten alléén maatwerk poorten en hekken. Bovendien moet uw poort of hek natuurlijk passen bij de stijl van uw woning of bedrijfspand. Daarom is geen enkele poort die Farm Poorten maakt hetzelfde. U kunt kiezen uit massief ijzer, smeedijzer of uit een van de drie beste en meest duurzame houtsoorten ter wereld. Hout dat niet alleen duurzaam is, maar ook verantwoord gekapt. Soorten die u bij de juiste toepassing een zeer lange levensduur garanderen.

Als u op zoek bent naar een duurzame poort, al dan niet geautomatiseerd, dan kunnen wij u uitstekend adviseren. We kennen alle voor- en nadelen uit de praktijk dankzij meer dan 25 jaar ervaring. Of uw wensen realiseerbaar zijn en waar u qua budget ongeveer aan moet denken, dat kunnen we u snel vertellen. Eigenaar en vakman Twan Verberkt staat u daarvoor graag te woord.

FOTOGALERIE

Meer inspiratie nodig? Kijk in onze FOTOGALERIE voor meer dan honderd poorten en hekken. Alle stijlen van hout, van ijzer en van smeedijzer. 

Voor een offerte op maat neemt u contact op met Farm Poorten.

ADVIES

Farm Poorten maakt exclusieve poorten op maat, geheel naar uw wensen. Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.