VEILIGER MET EEN INTERCOM OF VIDEOFOON

Veel mensen kiezen voor een intercom- of videofoonsysteem op de poort of het hek ter bevordering van de eigen veiligheid. Belt er iemand aan dan kunt u horen (intercom) of horen en zien (videofoon) wie er aan de poort staat en pas dan open doen.

Houten poort - open, strak / recht design - met ondergrondse poortopener en intercom systeem - Farm Poorten
Farm Poorten kan ook een intercom of videofoon op uw poort of hek installeren.
Strakke, dichte houten poort. Op maat gemaakt van zeer duurzaam hout.

WAT IS EEN INTERCOM SYSTEEM?

Op de poort of het hek zit een deurbel met microfoon en in huis heeft u ergens een toestel waarmee u kunt praten met de persoon die aan de poort staat.

WAT IS EEN VIDEOFOON SYSTEEM?

In het geval van een videofoon heeft de deurbel op de poort of op het hek ook een camera. Deze deurbel met camera maakt het mogelijk om de persoon niet alleen te horen, maar ook te zien. Het toestel binnen in huis heeft een videodisplay waarop u precies kunt zien wie er aanbelt.
De meeste hebben een kleurenbeeld, maar zwart/wit kan ook. Daarbij is het mogelijk om het codepaneel te integreren voor een mooi design.

GEMAK

In beide gevallen, intercom of videofoon, kunt u door het indrukken van de ‘open’ knop op het toestel binnen, de poort of het hek op afstand openen. Niet alleen veilig, maar ook nog eens heel erg gemakkelijk.
Bent u niet thuis? Zit u achterin de tuin? Geen probleem. U kunt uw poort of hek ook openen met een GSM module. Draadloze GSM intercoms worden voorzien van een SIM-kaart. U maakt dan gebruik van bijvoorbeeld het netwerk van KPN. Het bereik is uitstekend!

COMPLEET PROGRAMMA INTERCOM EN VIDEOFOON SYSTEMEN

Videx intercom en Videx videofoon intercom bij Farm Poorten. Officieel dealer en installateur Videx

Farm Poorten heeft al heel veel jaren zeer goede ervaringen met VIDEX intercom- en videofoonsystemen. Hét topmerk waar u storingsvrij heel veel jaren plezier van heeft. Bovendien zijn de VIDEX producten, de toestellen, deurbellen en de codepanelen, ook zeer degelijk en mooi uitgevoerd.

Wilt u een intercom of videofoon van VIDEX bestellen zonder verdere installatie door Farm Poorten? Ga dan direct naar de VIDEX WEBSHOP op de site van Porttech, het zusterbedrijf van Farm Poorten! Als u daar bestelt dan kunt u altijd terugvallen op de kennis en hulp van Farm Poorten.

VIDEX INTERCOMSYSTEMEN EN VIDEOFOONSYSTEMEN

Het VIDEX programma is breed. Zo kunt u kiezen voor eenvoudige toestellen, maar ook voor zeer uitgebreide en luxe toestellen. Bijvoorbeeld een designtoestel met led-verlichting.

Het VIDEX programma kent verschillende series met elk eigen kenmerken en designs. Welk systeem voor u het meest geschikt is, is bovendien ook afhankelijk van de situatie ter plaatse. Farm Poorten adviseert u graag.

Enkele veelgestelde vragen:

Zijn intercom en videofoon systemen gemakkelijk te bedienen?

Ja. Alle systemen zijn heel gebruiksvriendelijk en worden allemaal geleverd met een duidelijke Nederlandse handleiding.

Een intercom- of videofoonsysteem op mijn poort of hek? Kan dat?

Op alle poorten en hekken zijn deurbellen met of zonder camera, intercom of videofoon systemen, aan te brengen. Farm Poorten legt u graag de opties uit!

Wie installeert de intercom of het videofoon systeem?

U kunt het zelf doen, u kunt er een ‘mannetje’ voor inhuren, of u laat de installatie aan Farm Poorten over. Wat u wilt! Farm Poorten is, evenals het in poortautomatisering gespecialiseerde zusterbedrijf Porttechofficieel Videx installateur.