AUTOMATISCHE IJZEREN POORT

IJzeren poort - Toegangspoort met lineaire poortopener - Farm Poorten
IJzeren poort - Toegangspoort met lineaire poortopener - Farm Poorten
IJzeren poort - Toegangspoort met lineaire poortopener - Farm Poorten

IJzeren poorten worden door Farm Poorten op maat gemaakt van massief ijzer. Deze dubbele ijzeren poort is een toegangspoort die voorzien is van lineaire poortopeners. De ‘armen’ zitten onderaan aan de poort vast. Een dergelijke poortautomatisering is één van de drie opties. U kunt ook kiezen voor knik-arm poortopeners of voor ondergrondse poortopeners. Bij de automatisering van poorten werkt Farm Poorten nauw samen met haar zusterbedrijf Porttech. U behoudt echter alles in één hand, ook één aanspreekpunt.

In de meer dan 25 jaar van haar bestaan heeft Farm Poorten naast vele houten poorten ook veel ijzeren poorten gemaakt. Elke ijzeren poort is maatwerk dus u kunt zelf aangeven welk model u mooi vindt, wat de hoogte en breedte moet zijn, welke versiersels u wilt gebruiken, of het een strakke ijzeren poort moet worden of juist een nostaligische, etc.

De ijzeren poorten van Farm Poorten gaan, nadat ze klaar zijn, eerst door een zinkbad en worden daarna allemaal professioneel gepoedercoat in de kleur die u wenst. Dat garandeert een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Om de glanzende kleur te behouden hoeft u uw ijzeren poort alleen maar af en toe te wassen.

Op zoek naar een mooie ijzeren poort? Een kwaliteitspoort waar u heel veel jaren plezier van heeft? Neem dan eens contact met ons op. Voor een offerte of advies.

FOTOGALERIE

Meer inspiratie nodig? Kijk in onze FOTOGALERIE voor meer dan honderd poorten en hekken. Alle stijlen van hout, van ijzer en van smeedijzer. 

Voor een offerte op maat neemt u contact op met Farm Poorten.