IJzeren hekken en poorten

/IJzeren hekken en poorten
IJzeren hekken en poorten 2018-01-08T15:55:57+00:00

Farm Poorten heeft in de meer dan 20 jaar van haar bestaan al veel schitterende smeedijzeren poorten mogen maken Modellen die u niet overal tegenkomt. Ontwerpen of voorbeelden van klanten die uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid voorop stellen. De ijzeren hekken en poorten van Farm Poorten worden met veel vakmanschap gemaakt in onze eigen werkplaats. Alles wordt tot in detail afgewerkt.

Farm Poorten maakt zijn smeedijzeren inrijpoorten en hekwerk van massief ijzer. Zoals het hoort! Dat kunt u zien, dat kunt u voelen. De uitstraling van massief smeedijzer is zichtbaar.

Onze hekken, poorten en hekwerken blijven onder alle omstandigheden in uitstekende staat, dankzij een duurzame volbad zinklaag (thermisch verzinkt volgens NEN 1275/ISO 1461) in combinatie met een poedercoating (gepoedercoat volgens VISEM).

Uiteraard kunnen wij uw hek, poort of hekwerk in een breed scala van RAL kleuren coaten.

De ijzeren hekken en poorten zijn allemaal maatwerk, zoals de bovenstaande voorbeelden laten zien.

Wilt u een ijzeren hek of poort waar u heel veel jaren plezier van heeft? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Voor de automatisering van ijzeren hekken en poorten kunt u overigens ook bij Farm Poorten terecht. Ons zusterbedrijf Porttech is gespecialiseerd in poortautomatisering. Ook daarbij zetten wij kwaliteit voorop. Porttech levert uitsluitend A-merk poortopeners en hekopeners. U behoudt overigens één aanspreekpunt, alles in één hand.