DICHT TUINHEK MET HOUTEN HEKWERK (STRAK DESIGN)

Hekwerk met toegangshek, met tuinhek en loophek. Op maat gemaakt van het beste hout ter wereld en voorzien van smeedijzeren beslag.
Tuinhek van duurzaam hout. Dicht tuinhek met houten hekwerk - door Farm Poorten op maat gemaakt.

Dit tuinhek met hekwerk is gemaakt van zeer duurzaam hout. Geheel op maat gemaakt door Farm Poorten. Wij staan voor topkwaliteit qua hout en productie. Moderne machines en ambachtelijk vakmanschap alsmede veel kennis en ervaring, zorgen ervoor dat onze houten hekken en poorten een zeer lange levensduur kennen. Elk houten tuinhek, tuinpoort of inlooppoort kan ook alleenstaand worden geplaatst! Het is bovendien mogelijk om een tuinhek of tuinpoort te automatisering. Automatische, elektrische tuin poorten kunnen via een codepaneel, of een handzender of afstandsbediening worden geopend. Ook is het mogelijk de poort of het hek te openen via de mobiele telefoon.

Tuinhek van duurzaam hout. Dicht tuinhek met houten hekwerk - door Farm Poorten op maat gemaakt.
Dicht tuinhek met houten hekwerk - door Farm Poorten

ADVIES

Bent u op zoek naar een tuinhek, tuinpoort of inlooppoort? Dan bent u bij Farm Poorten aan het juiste adres. Farm Poorten maakt exclusieve tuinpoorten, tuinhekken en inlooppoorten op maat, ook van ijzer of van smeedijzer, geheel naar uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.