HOUTEN TUINHEKKEN EN TUINPOORTEN

Naast poorten en hekken voor een oprit, maakt Farm Poorten ook regelmatig tuinhekken of looppoorten of toegangshekken tot bijvoorbeeld een tuin, of naast de grote poort van de oprit.

Ook deze tuinhekken en tuinpoorten kunnen in allerlei modellen worden gemaakt en zowel van duurzaam hout als van ijzer of smeedijzer. Farm Poorten maakt uitsluitend maatwerk tuin hekken en tuin poorten, dus u heeft alle vrijheid qua ontwerp. Van moderne strakke modellen tot landelijke tuinhekken en tuinpoorten. Alles is mogelijk.

Wilt u een extra beveiliging op uw tuinhek of tuinpoort? Ook op looppoorten kunnen wij een poortopener of hekopener aanbrengen die alleen via een codepaneel of via een handzender, afstandbediening, te openen is. Tevens is het mogelijk om via uw mobiele telefoon de looppoort te openen.

Voor meer informatie of een offerte op maat verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Dichte, hardhouten looppoort / toegangspoort (blank)

Houten looppoort - Dichte hardhouten poort - Farm Poorten

Dichte, houten looppoort / hardhouten poort

Dichte houten looppoort / hardhouten poort - Farm Poorten

ADVIES

Bent u op zoek naar een poort of hek, een looppoort, tuinhek of tuinpoort? Van duurzaam hout of wilt u liever een ijzeren of smeedijzeren hek of poort, of een andere stijl dan hierboven? Dan bent u bij Farm Poorten aan het juiste adres. Farm Poorten maakt exclusieve hekken en poorten op maat, geheel naar uw wensen. 

FOTOGALERIE

Meer inspiratie nodig? Kijk in onze FOTOGALERIE voor meer dan honderd poorten en hekken. Alle stijlen van hout, van ijzer en van smeedijzer. 

Voor een offerte op maat neemt u contact op met Farm Poorten.