ELEKTRISCHE HOUTEN INRIJPOORT

Dubbele poort van zeer duurzaam hout en voorzien van topkwaliteit laklaag wit. Toegangspoort, looppoort en hekwerk. Smeedijzeren beslag en poortautomatisering.
Poort - Houten poort met houten looppoort - toegangspoort met ondergrondse poortopener - Farm Poorten
Farm Poorten verzorgt ook de complete poortautomatisering en installatie van poort, poortopener en intercom of videofoon.

Deze elektrische houten inrijpoort is onderdeel van een compleet en zeer duurzaam houten hekwerk. Naast de houten inrijpoort, een dubbele poort, zit een looppoort en daarnaast begint het hekwerk dat op een halfhoge stenenmuur is geplaatst.

De toegangspoort is voorzien van een ondergrondse poortopener. De bekabeling ziet u op de foto nog zitten, maar die is inmiddels keurig weggewerkt achter een stijlvolle kast. Een ondergrondse automatisering heeft als grote voordeel dat er geen openers of armen op de poort geplaatst hoeven te worden waardoor de prachtige poort als geheel in zicht blijft.

FOTOGALERIE

Meer inspiratie nodig? Kijk in onze FOTOGALERIE voor meer dan honderd poorten en hekken. Alle stijlen van hout, van ijzer en van smeedijzer. 

Voor een offerte op maat neemt u contact op met Farm Poorten.