Dichte houten inrijhekken en inrijpoorten

//Dichte houten inrijhekken en inrijpoorten
Dichte houten inrijhekken en inrijpoorten 2015-10-25T10:42:00+00:00

Het programma dichte poorten van Farm Poorten kent verschillende modellen, van Odum-Iroko, Itauba en van Padouk hardhout. Naast de poorten is er ook bijpassend hekwerk leverbaar. En uiteraard geldt ook voor de dichte poorten dat alles maatwerk is.

De poorten en hekken van Odum-Iroko hout en Itauba hout kunnen door Farm Poorten, desgewenst, direct in de door u gewenste kleur gespoten worden. Dankzij het 2 componenten laksysteem dat we daarvoor gebruiken kunnen we u een garantie van 5 jaar op afbladderen geven. De Padouk poorten zijn niet geschikt om geschilderd te worden. Deze poorten worden op den duur mooi lichtgrijs van kleur. Wilt u meer weten over de verschillende houtsoorten, kijk dan op de pagina over houten poorten en de houtsoorten.

Op deze pagina vindt u voorbeelden van de verschillende modellen dichte poorten. Klik op de foto voor meer foto’s van het betreffende project. Alle poorten en hekken van Farm Poorten kunnen worden voorzien van poortopeners en hekopeners en van intercom of videofoon systemen.  Wilt u inspiratie opdoen tussen meer dan 100 foto’s van Farm Poorten? Ga dan naar onze fotogalerie.

11 – Dichte houten poort met looppoort (groen) en ondergrondse poortopener

Dichte houten poort met looppoort (groen) en ondergrondse poortopener - Farm Poorten

24 – Dichte, houten poort met houten zuilen en intercom (Strak design)

Gesloten of dichte houten poort. Strakke vormgeving. Voorzien van poortautomatisering voor automatisch openen en sluiten en voorzien van videofoonsysteem.