DICHTE HOUTEN INRIJHEKKEN EN INRIJPOORTEN

Het programma dichte poorten van Farm Poorten kent verschillende modellen, van Odum-Iroko, Itauba en van Padouk hardhout. Naast de poorten is er ook bijpassend hekwerk leverbaar. En uiteraard geldt ook voor de dichte poorten dat alles maatwerk is.

De poorten en hekken van Odum-Iroko hout en Itauba hout kunnen door Farm Poorten, desgewenst, direct in de door u gewenste kleur gespoten worden. Dankzij het 2 componenten laksysteem dat we daarvoor gebruiken kunnen we u een garantie van 5 jaar op afbladderen geven. De Padouk poorten zijn niet geschikt om geschilderd te worden. Deze poorten worden op den duur mooi lichtgrijs van kleur. Wilt u meer weten over de verschillende houtsoorten, kijk dan op de pagina over houten poorten en de houtsoorten.

Op deze pagina vindt u voorbeelden van de verschillende modellen dichte poorten. Alle poorten en hekken van Farm Poorten kunnen worden voorzien van poortopeners en hekopeners en van intercom of videofoon systemen.  Wilt u inspiratie opdoen tussen meer dan 100 foto’s van Farm Poorten? Ga dan naar onze fotogalerie.

Dichte, houten poort met ondergrondse poortopener en intercom

Houten inrijpoort, open houten poort van zeer duurzaam hout. Met intercomsysteem.

Houten inrijhek met ondergrondse hekopener

Inrijhek van zeer duurzaam hout. Strakke vorm. Smeedijzeren beslag. Hekken - Inrijhek, hout - Dicht, hardhouten hek, strak design - met ondergrondse hekopener - Farm Poorten.

ADVIES

Farm Poorten maakt exclusieve poorten op maat, geheel naar uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.