ALLES IN ÉÉN HAND

Intercom – videofoon systemen

Farm Poorten kan ook een intercom of videofoon op uw poort of hek installeren.

Onderhoud poortautomatisering

Onderhoud poortopeners en hekopeners door Porttech

24/7 Storingsdienst Nederland en België

24/7 servicedienst

Wij nemen u graag alles uit handen. Moeten er misschien penanten, zuilen, gemetseld worden, al dan niet met ingebouwde brievenbus of intercom/videofoon? Wij plaatsen niet alleen poorten, wij storten ook fundaties voor penanten (zuilen), installeren automatische poortaandrijvingen en leveren een project sleutel klaar op.

Voor het plaatsen van de poorten en/of het hekwerk, het installeren van poortopeners of communicatiesystemen en alle andere eventuele bijkomende werkzaamheden geven we u vooraf een heldere offerte.

MET WELKE VRAGEN KUNNEN WE U HELPEN?

  • Wat zijn de mogelijkheden?
  • Welke poort of welk hek past bij mijn woning of bedrijf?
  • Wat kost zo’n poort of hek eigenlijk?
  • Hoe kan ik mijn poort of hek automatisch of elektrisch krijgen?

DESIGN – ONTWERP

Omdat alle poorten en hekken op maat worden gemaakt is elk design mogelijk.

In onze fotogalerie kunt u misschien wat inspiratie op doen voor het model van uw eigen poort of hek.

Heeft u zelf een poort of hek getekend? We bekijken graag samen met u of uw poort of hek ook constructief zo te maken is.

Smeedijzeren poort, eigen design. Op maat gemaakt. De poort gaat automatisch open en dicht.
Houten poort landelijke stijl, draaipoort Maatwerk exclusieve poort van zeer duurzaam hout. Vakmanschap van Farm Poorten. Farm Poorten maakt landelijke houten poorten, maar ook strakke moderne houten poorten en veilige dichte poorten en hekken.

PRODUCTIE HOUTEN POORTEN EN HOUTEN HEKKEN

Onze houten poorten en houten hekken worden ambachtelijk en vakkundig gemaakt.

Voor de poorten en hekken gebruiken we de meest duurzame houtsoorten ter wereld, Iroko en Padouk. Al het hout is afkomstig uit bossen die goed worden beheerd volgens normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie.

Het hout dat Farm Poorten gebruikt en de ambachtelijke manier waarop de poorten en hekken worden gemaakt, geeft u de garantie van een zeer lange levensduur. Een Farm Poort past en sluit perfect. Hout is echter een natuurproduct dat enigszins kan werken, dit doet echter niets af aan de kwaliteit van uw poort of hek. Farm Poorten gebruikt verstelbaar, op maat gemaakt, smeedijzeren beslag. Daardoor kunt u uw poort of hek altijd verstellen mocht dit wenselijk zijn.

PRODUCTIE IJZEREN POORTEN EN IJZEREN HEKKEN

Farm Poorten maakt haar ijzeren poorten en ijzeren hekken vakkundig en op ambachtelijke wijze.

Voor de poorten en hekken gebruiken we alleen massief ijzer!

Nadat uw ijzeren poort of ijzeren hek is gemaakt wordt uw poort of hek in zijn geheel gestraald en daarna geschopeert. Dit is vuurverzinken en voor een veel lange levensduur veel beter dan thermisch verzinken. Als dit klaar is krijgt uw poort of hek een poedercoating, waarbij elke kleur mogelijk is.

Wilt u een smeedijzeren poort? Deze worden door Farm Poorten in samenwerking met een ervaren smid gemaakt.

Smeedijzeren poort, ijzeren poort van massief staal. Poort, hek en hekwerk van ijzer, maatwerk Farm Poorten.
Tuinhek van zeer duurzaam hout. Wit. Topkwaliteit spuitwerk diverse lagen. Alle kleuren mogelijk.

PLAATSING POORTEN EN HEKKEN

Wilt u uw poort of hek ook laten plaatsen door Farm Poorten?

Farm Poorten plaatst haar poorten en hekken door heel Nederland en België.

BIJKOMENDE WERKZAAMHEDEN

Vaak komt er veel meer kijken bij het plaatsen van een poort of hek. Denk aan het metselen van penanten (zuilen), een stukje bestrating, het automatiseren van de poort, een intercom of videofoonsysteem installeren op de poort. In sommige gebieden in Nederland is het zelfs nodig om heiwerkzaamheden uit te voeren voor het hek.

Farm Poorten neemt u al deze werkzaamheden graag uit handen. Daarin zijn we al meer dan 25 jaar uniek. Ook voor alle bijkomende werkzaamheden geldt dat we de kwaliteit van het materiaal en ons werk voorop stellen. U wilt tenslotte een poort of hek waar u heel veel jaren plezier van heeft. En mocht er dan onverhoopt toch een storing zijn, dan kan Farm Poorten alleen naar zichzelf wijzen. Eén aanspreekpunt.

Farm Poorten neemt al het werk uithanden!
Dubbel houten hek met lineaire hekopener - toegangshek met loophek - Farm Poorten

POORTAUTOMATISERING: AUTOMATISCHE POORTOPENERS EN ELEKTRISCHE HEKOPENERS

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een automatische poort of een elektrisch hek. Farm Poorten heeft al meer dan 25 jaar ervaring in poortautomatisering. Voor deze specifieke tak van sport waarvoor gespecialiseerde kennis en ervaring essentieel is, heeft Farm Poorten het zusterbedrijf Porttech opgericht. Klanten van Farm Poorten behouden één aanspreekpunt, maar profiteren optimaal van de know how van Porttech.

Wij plaatsen, onderhouden en repareren poortopeners en hekopeners door heel Nederland en België.

Farm Poorten werkt alleen met bewezen topkwaliteit A-merken zoals Roger Technology, Nice, Fadini en Beninca. Binnen het programma bevinden zich lineaire, knikarm, schuif en ondergrondse poortmotoren.

Welke poortopener of hekopener u moet kiezen is afhankelijk van diverse factoren. Daarin adviseren wij u graag.

INTERCOM SYSTEMEN EN VIDEOFOON SYSTEMEN

Alle poorten en hekken van Farm Poorten kunnen worden voorzien van een intercom systeem of een videofoon systeem (deurbel met camera). Farm Poorten levert, installeert en geeft u een uitgebreide instructie voor zover dat nodig is.

Een intercom of videofoon is niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig. U weet wie er voor de poort staat voordat u hem open maakt.

De mogelijkheden zijn groot. Farm Poorten adviseert u graag. Ook voor de intercom en videofoon systemen kiezen wij voor kwaliteit. Farm Poorten is onder andere dealer van het merk Videx, een merk dat bekend staat om zijn topkwaliteit, zijn uitgebreide programma én zijn prachtige design.

Grote strakke houten poort voorzien van poortautomatisering met looppoort ernaast.
Automatisch hek. Voorzien van ondergrondse poortopener. Klassiek hek. Open inrijhek van zeer duurzaam hout. Topkwaliteit spuitwerk in twee kleuren, diverse lagen. Alle kleuren mogelijk.

ONDERHOUD POORTOPENERS EN HEKOPENERS

Moet ik mijn poortopener of hekopener onderhouden?

JA! Een poortopener of hekopener bevat veel techniek en een motor die, net als de motor in uw auto, af en toe onderhouden moet worden. Dat is specialistisch werk van ons zusterbedrijf Porttech.

Porttech heeft voor haar klanten een onderhoudscontract bedacht waar ook de klanten van Farm Poorten van kunnen profiteren. Als u dit contract afsluit hoeft u nergens meer aan te denken. Porttech plant in overleg met u één keer per jaar een onderhoudsbeurt bij u in.

Periodiek onderhoud aan uw poortopener of hekopener heeft een sterke invloed op de levensduur van de poortmotor!

REPARATIE POORTOPENERS EN HEKOPENERS

Gelukkig hebben onze poortopeners en hekopeners zelden een storing. Dat komt enerzijds door de kwaliteit en vakkundige installatie en anderzijds door het periodieke onderhoud.

Maar, een poortopener of hekopener blijft een stuk techniek waar weleens iets mis mee kan gaan. Dan belt u Farm Poorten, dat kan 24/7. We bekijken dan eerst of de storing eenvoudig door uzelf te verhelpen is. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we vrij snel de oorzaak te achterhalen. Storingen zijn regelmatig, zelfs door mensen met twee linkerhanden, snel te verhelpen.

Lukt dat niet, dan komt een ervaren monteur zo snel mogelijk naar u toe. Waar u in Nederland of België ook woont. Als de storing buiten de garantieperiode valt dan betaalt u ons de reiskosten, de arbeidsuren en eventuele nieuwe onderdelen.

Open houten inrijpoort met looppoort ernaast. Op maat gemaakt.

ADVIES

Farm Poorten helpt u graag. Neem contact met ons op voor advies, meer informatie of een offerte.